Opinie

Poniżej prezentujemy opinie zamieszczone przez absolwentów naszego ośrodka. Mamy nadzieję, że poniższa lektura zachęci Państwa do podjęcia decyzji o szkoleniu w naszym ośrodku.

Dodawanie opinii
Więcej opinii

Rok 2010



IP: 83.27.155.107 tel: ukryty

Indywidualne podejście do kursanta, zdobywanie wiedzy i umiejętności w miłej atmosferze przy profesjonaknej pomocy to tylko kilka zalet spośród wielu, które posiada Auto-Szkoła Pana Jacka. Gorąco polecam wszystkim przyszłym kierowcom wybór tego instruktora.

Mariola Wójcik , polecam


IP: 83.27.154.94 tel. 510181871

Jacek Waśniewski to profesjonalista pod każdym względem. To także przede wszystkim Człowiek. Człowiek, dzięki któremu nauka staje się ogromną frajdą. W kurs skończony u Pana Jacka wpisany jest sukces. To instruktor, który z każdego beztalencia zgobi Kubicę ;) Jeżeli naprawdę chcecie nauczyć się jeździć - to polecam Pana Jacka i jego szkołę.

~biuro_profi , polecam


IP: 88.199.129.253 tel: ukryty

Jestem kierowcą od niedawna,to dzięki Panu Jackowi,który przekazał mi całą swoją wiedze w trakcie wykładów i w praktyce.Jest miłym i sympatycznym człowiekiem,a przedewszystkim pomógł mi uwierzyc w to,że mi sie uda.Podeszłam do egzaminu tylko raz,teraz czerpię przyjemność jaką jest prowadzenie auta.Szczerze polecam wszystkim przyszłym kierowcom auto szkołę "Waśniewski" i życzę powodzenia!

Justyna Langowska , polecam


IP: 83.11.52.104 tel: ukryty

Szkoła Pana Jacka to pełny profesjonalizm, olbrzymie kompetencje oraz zaraźliwy entuzjazm i rozpierająca energia prowadzącego, która udziela się kursantom. W moim przypadka współpraca zakończona pełnym sukcesem - prawko za pierwszym razem. Gorąco polecam!

Iwona Modzelewska , polecam


IP: 88.199.129.9 tel: ukryty

Jestem bardzo zadowolona z kursu u pana Jacka.Życzę wszystkim takiego instruktora miły sympatyczny stoicki spokój:) zawsze z poczuciem humoru.Chociaż nie udało mi się zdać egzaminu za pierwszym razem mimo to gorąco polecam szkołę pana Jacka:)!!!

Ola Kaczerska , polecam


IP: 87.205.244.19 tel. 794067044

Wybór kursu u Pana Jacka Waśniewskiego był zdecydowanie dobrą decyzją. Jestem bardzo zadowolona ze szkolenia. Na zajęciach zawsze panowała miła atmosfera. Pan Jacek jest bardzo cierpliwym i sympatycznym instruktorem z poczuciem humoru:) Doskonale przekazuje swoją wiedzę. Wszystkim bardzo gorąco polecam!!!

Patrycja Fahl , polecam


IP: 88.199.129.39 tel. 516108330

Uważam, że auto szkoła "Waśniewski" szkoli kursantów na wysokim poziomie.Podczas nauki p.Jacek dokładnie wszystko tłumaczył w zrozumiały dla kursanta sposób. Zawsze można było zwrócić się o pomoc. W razie wątpliwości i pytań potrafił wszystko wyjaśnić. Myślę, że szkoła spełnia swoje zadanie. Polecam ją innym osobom które chcą szybko i dobrze nauczyć się jeździć. :)

Mateusz Bruzda , polecam


IP: 91.94.47.163 tel: ukryty

Jestem bardzo zadowolony ze szkolenia u pana Jacka. Jest świetnym instruktorem nauki jazdy.Pan Jacek jest bardzo miłym i cierpliwym człowiekiem dzięki niemu zdałem za drugim razem Pozdrawiam i polecam!!!

Grzegorz Kampa , polecam


IP: 77.254.168.149 tel: ukryty

Pan Jacek Waśniewski to ideał prawdziwego Instruktora Nauki Jazdy. Profesjonalnie i w szybkim tempie przekazuje wiedzę, dostosowuję sie indywidualnie do potrzeb kazdego kursamta.Jest osobą bardzo cierpliwą, sympatyczną, kulturalną, zdeterminowaną, świetnie wyszkoloną, a także pełną poczucia humoru. Dzięki tym cechom zawsze chętnie szłam na zajęcia praktyczne.Kurs u Pana Jacka to czysta przyemność.Atmosfera jest nie z tej ziemi: wesoło, miło, przyjemnie, na luzie, bez stresu, bez nerwów, bez krzyku;) wszystko jest tłumaczone tak, że zostaje w pamięci. Pan Waśniewski odpowie na każde pytanie, rozwieje wszelkie wątpliwości, pomoże, poradzi i pochwali:). Mój instruktor potrafił mnie zmobilizować, dlatego też z godziny na godzinę moja jazda była bardziej płynna a ja stawałam się coraz lepszym kierowcą. Jestem bardzo wdzięczna p.Jackowi za jego cierpliwoś i motywację. Polecam każdemu kurs w firmie Auto Szkoła Waśniewski. Ja na pewno swój będę miło wspominać.Moja opinia jest jak najbardziej pozytywna a to ważne by pierwsze godziny spędzone w ruchu drogowym nie były stresujące:). Gorąco polecam i życzę pomyślnych egzaminów przyszłym kursantom :).

Wioletta Moszczyńska , polecam


IP: 88.199.129.98 tel. 501371659

Najlepszy kurs w Nidzicy albo hmm wszędzie :) Myślałem, że nie zdam w ogóle jak szedłem a tu bach za Pierwszym!! Ten instruktor działa cuda!! POLECAM!1

Maciej Sztando , polecam


IP: 77.253.98.219 tel. 697896076

Osobiście bardzo bardzo baaardzo polecam kurs u p. Jacka :). Instruktor 1 klasa, każdemu życzę takiego instruktora. Sympatyczny, miły, uśmiechnięty, napewno cierpliwy :) bardzo dobrze przekazuje swoją wiedzę i umiejętności o czym świadczy zdawalność egzaminów. Tak naprawdę nie napisałam tu nic nowego :) Dziękuję Jacku i pozdrawiam! :)

Monika Kuczyńska , polecam


IP: 77.253.100.34 tel: ukryty

JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z DOSZKOLENIA PANA JACKA . UDAŁO MI SIE ZDAC EGZAMIN ZA PIERWSZYM RAZEM / Z CZEGO SIE BARDZO CIESZE .... SERDECZNIE POLECAM WSZYSTKIM . BO NAPRAWDE WARTO PAN JACEK JEST PROFESJONALNĄ OSOBĄ I BARDZO BARDZO MIŁOOOOO......

Małgorzata Bulejak , polecam


IP: 83.23.101.247 tel. 661540458

Wiosną rozpoczęłam kurs pełna obaw czy dam radę ze względu na mój wiek.Po pierwszych zajęciach teoret.byłam pewna,że trafiłam do instruktora przez duże I. Latem wsiadłam pierwszy raz za kierownicę wiedząc,że jestem w dobrych rękach.Pracowaliśmy wytrwale.Jest sukces!!!Mam PRAWO JAZDY. Jacku,jesteś WIELKI.... Pozdrawiam-wdzięczna Basia

Barbara Zwierzchowska , polecam


IP: 83.9.75.37 tel: ukryty

Widzę, że wszystkie pozytywne opinie zostały juz wydane, nic dodać, nic ująć..... Wspaniały człowiek, bardzo dobry nauczyciel, osoba, która daje wsparcie i wiarę w to żeby się nie poddawać i walczyć do końca, a na pewno egazmin zakończy się sukcesem:) (tak było w moim przypadku) Wielkie dzięki Panie Jacku:) P.S. Polecam wszystkim, bo naprawde warto:)

Izabela Kobus , polecam


IP: 88.156.61.21 tel. 798847693

W lipcu udało mi sie zdać egzamin państwowy na prawo jazdy, a co najpiękniejsze za pierwszym razem. Moja ocena dla Pana Jacka jest na najwyższym poziomie skali, pod względem, profensjonalizmu, zaangażowania w pracę, Jego umiejętności przekazywania wiedzy, cierpliowści w pracy ze mną. Jest to instruktor szczerze kochający swoją pracę i pewnie dlatego odniosłam tak szybki sukces. Każdemu z Was życzę takiego instruktora , takiej profesjonalnej szkoły i takiego sukcesu!!!!!!!!!!!!!!!!!

Beata Felińska , polecam


IP: 91.94.109.147 tel: ukryty

Jestem bardzo zadowolna ze szkolenia u pana Jacka. Egzamin zdałam za pierwszym razem, a w moim przypadku wydawało się to nie możliwe. Pan Jacek jest osobą zdeterminowaną, świetnie wyszkoloną, a także pełną poczucia humoru. Zawsze potrafił mnie zmobilizować, więc z godziny na godzinę moja jazda była coraz bardziej efektowna. Jestem bardzo wdzięczna panu Jackowi za cierpliwość, gdyż przychodząc na kurs nie miałam pojęcia o jeździe samochodem;)) Polecam każdemu kto szybko i dobrze chce nauczyć się jezdzić;)

Marta Wódkiewicz , polecam


IP: 86.131.197.8 tel: ukryty

Egzamin zdalam za pierwszym razem, z czego jestem zadowolona a to wszytsko dzieki p.Jackowi:)ktory swoja wiedza i talentem jako instruktor ma dar przekazywania swoich umiejestnosci. Do tego jest opanowanym, sympatycznym, milym Gosciem:) Szczerze polecam!!!! Pozdrawiam:)

Ewelina Kobus , polecam


IP: 88.199.129.253 tel. 663803155

Profesjonalnie i solidnie! Kurs - czysta przyjemność, bez wątpienia kluczem tego sukcesu jest pasja z jaką podchodzi do nauki jazdy Pan Jacek. Testy teoretyczne na egzaminie były czystą formalnością, również do części praktycznej czułam się bardzo dobrze przygotowana czego rezultatem było zdanie egzaminu. Szczerze polecam!

Olga Żukowska , polecam


IP: 88.156.61.166 tel. 509079722

Do pana Jacka ośrodka szkolenia trafiłem za namową kolegi mówił mi że to człowiek bez nerw opanowany takiego szukałem jak się okazało to super instruktor nauka uniego to jazda bez nerw i stresów naucza perfekcja zdałem za trzecim razem dwa razy zabrakło mi szczęścia .Dziękuję mu że dzięki jego nauce mie jazdy mam prawko ,pozdrawiam pana panie Jacku kursant Roman

Roman Szczepański , polecam


IP: 88.156.61.90 tel: ukryty

Kurs przede wszystkim realizowany bardzo szybko, ale i dokładnie!Polecam szkołę Pana Jacka, solidarny nauczyciel.Nauczy Was jeździć .

~Agnieszka , polecam

Więcej opinii

Opinie z roku 2014
Opinie z roku 2013
Opinie z roku 2012
Opinie z roku 2011
Dodawanie opinii