Opinie

Poniżej prezentujemy opinie zamieszczone przez absolwentów naszego ośrodka. Mamy nadzieję, że poniższa lektura zachęci Państwa do podjęcia decyzji o szkoleniu w naszym ośrodku.

Dodawanie opinii
Więcej opinii

Rok 2011



IP: 83.17.242.26 tel: ukryty

To był mój dobry wybór. Auto – Szkoła Waśniewski, to solidna firma, zapewnia profesjonalne szkolenie, zgodne z obowiązującymi przepisami i standardami. Pan Jacek jest osobą kompetentną, to Człowiek z pasją, oddany swojej pracy, odpowiedzialny, uczciwy, świetny pedagog, doświadczony kierowca z ogromną wiedzą w dziedzinie motoryzacji, wymagający Instruktor – co jest Jego największą zaletą. Wymaga przede wszystkim od Siebie, stawia wysoko poprzeczkę, aby sprostać oczekiwaniom kursantów. Rzetelnie przekazuje wiedzę teoretyczną w sposób zrozumiały, przyjazny dla każdego. Potrafi sprawić, że nawet przepisy ruchu drogowego są interesujące. Na zajęciach praktycznych konsekwentnie dąży do osiągnięcia wyznaczonego Sobie celu, aby kursant zdobywane umiejętności opanował do perfekcji, w efekcie poczuł się swobodnie, pewnie i zaczął czerpać z jazdy radość. Udziela cennych rad i wskazówek jak zachowywać się w nieprzewidzianych, nietypowych sytuacjach. Uczula, że jazda musi być przede wszystkim bezpieczna. Uczy pokory,aby w przyszłości nasze zachowanie na drodze nie stwarzało zagrożenia dla nas samych i innych uczestników ruchu. Ceni czas kursanta, wykorzystuje każdą minutkę na naukę. Gdy coś nam nie wychodzi, sprawia trudności, to Pan Jacek nie krytykuje, tylko mobilizuje do dalszej pracy. Nawet z naszych potknięć wyciąga same pozytywy. Zaraża Swoim optymizmem, a humorem potrafi rozładować stres i napięcie. Jego wsparcie na każdym etapie szkolenia jest bezcenne. WŁAŚNIE TA SZKOŁA GWARANTUJE SUKCES. Niezdecydowani – wybór należy do Was! Dziękuję swojej koleżance, że poleciła mi ten Ośrodek Nauki Jazdy. Egzamin zdałam za drugim razem. Nie było by to możliwe, gdyby nie solidne przygotowanie. To zaszczyt móc uczyć się od NAJLEPSZEGO. Panie Jacku dziękuję i życzę dalszych sukcesów. – kursantka Krystyna Roman.

Krystyna Roman , polecam


IP: 83.9.213.146 tel: ukryty

Bardzo mocno polecam wszystkim kurs pod okiem świetnego i przemiłego instruktora :)Jazdy przebiegają w cudownej atmosferze ( nie chce się opuszczać samochodu) .A Pan Jacek to najmilszy człowiek jakiego znam :)Pozdrawiam i polecam !

Marta Gembicka , polecam


IP: 88.156.61.226 tel: ukryty

Jestem bardzo zadowolony ze szkolenia u Pana Jacka.Profesjonalnie podchodzi do sprawy,jest bardzo opanowanym i miłym człowiekiem.Na szkoleniu nie stresowałem się wcale:D Miła atmosfera na prawdę. Kurs zrobiłem w dwa miesi±ce.Tyle czasu wystarczyło,aby bardzo dobrze mnie przygotować bo ZDAŁEM ZA 1 RAZEM:D Pozdrawiam

Paweł Soliwoda , polecam


IP: 83.25.121.20 tel: ukryty

Jestem bardzo, ale to bardzo zadowolona z odbytego szkolenia..człowiek opanowany, sympatyczny i co najważniejsze- lubi to co robi :) ze szczerego serca polecam szkołę i jeszcze raz dziękuję p. Jacku :)

Ania Moszczyńska , polecam


IP: 178.235.93.147 tel: ukryty

Kurs prowadzony szybko i profesjonalnie. Naprawdę miła atmosfera i głębokie zaangażowanie ze strony P.Jacka. Szczerze polecam i jeszcze raz dziękuję wspaniałemu instruktorowi!!! :)

Maciej , polecam


IP: 88.199.129.49 tel: brak

te opinie to sam sobie pisze .pan jacek ..kurs trfa długo jedna godzina tygodniowo teorji to kurs powinien trfać puł roku .tylko on sam uwarza się za nzjlepszego

~m , nie polecam


IP: 88.199.129.37 tel: ukryty

Kurs u Pana Jacka będę bardzo miło wspominać. Ta wspaniała atmosfera, indywidualne podej¶cie i zrozumienie na prawdę pomaga:) Nie można lepiej trafić! Każdemu życzę takich Instruktorów. Jazda samochodem już zawsze będzie się Wam dobrze kojarzyć :)

Robert Olszewski , polecam


IP: 88.199.129.33 tel: ukryty

Polecam każdemu kto chce mieć prawo jazdy kurs u Jacka,gdyż podchodzi profesionalnie do tego co robi.Jestem zadowolona z nauki u niego zdałam za drugim razem pozdrawiam i polecam gorąco

Joanna Bober , polecam


IP: 83.238.5.206 tel: ukryty

Kurs realizowany bardzo profesjonalnie i solidnie. Zajęcia prowadzone w miłej atmosferze. Polecam wszystkim, jestem bardzo zadowolony-no i udało się zdać za 1 razem;) Dziękuje.

Paweł M , polecam


IP: 83.9.213.133 tel: brak

szkoła w 100% opłacalna naprawdę można doskonale nauczyć się jazdy wraz z teorią a nauczyciel jest miły i do tego bardzo mu zależy żebyśmy zdali te prawko o czym świadczą wyniki zdawalności. Ja zdałem za pierwszym razem i jestem bardzo zadowolony a wszystko dzięki panu Jackowi który przygotował mnie naprawdę solidnie. Dziękuje bardzo i serdecznie polecam TĄ SZKOŁĘ

~Daniel , polecam


IP: 88.199.129.114 tel: ukryty

Kurs odbyty w szkole Pana Jacka mogę ocenić jedynie w samych superlatywach. Zajęcia były prowadzone bardzo rzetelnie i profesjonalnie w miłej atmosferze. Pan Jacek to świetny instruktor, który całą swoją wiedzę nt. motoryzacji ( a uwierzcie mi jest ona naprawdę ogromna :P ) potrafi przekazać kursantowi w łatwy do "ogarnięcia" sposób. Doskonale potrafi wyczuć słabości kursanta i pomóc mu je wyeliminować. Wie również jak zmotywować swojego ucznia do lepszej jazdy. Po szkoleniu w tym ośrodku, nawet jazda pojazdem egzaminacyjnym (pewnie dziwnie to zabrzmi xD ) potrafi sprawić przyjemność, choć na pewno jest ona połączoną z pewną dawką niepewności i stresu. Egzamin zdałem dziś za pierwszym podejściem, dzięki solidnemu przygotowaniu przez Pana Jacka. NAPRAWDĘ POLECAM KAŻDEMU TĄ SZKOŁĘ NAUKI JAZDY. LEPSZEJ W NIDZICY NIE MA :))PANIE JACKU WIELKIE DZIĘKI!!! a tak nawiasem: przed egzaminem naprawdę warto skorzystać z opcji kupienia sobie godzinki jazdy po placyku w wordzie. Idąc na egzamin nie jest to wtedy kompletnie nowe miejsce. Bardzo pomaga to na samym egzaminie.

Mateusz Skwarski , polecam


IP: 88.156.61.94 tel. 506201863

Jeśli przyjdzie jazdy pora,
wybierz JACKA - instruktora.
On wyszkoli Ciebie w mig,
bo ma wielki auto-dryg.
A do tego spokój ducha,
więc się miło jego słucha.
Rzuci żartem, się zaśmieje,
optymizmem wielkim wieje,
bo nauka jest ciekawa,
znika wszelka też obawa.
Z przyjemnością uczysz się,
jazda z JACKIEM jest OKEY !

Napisałam wierszyk ten,
bo się ziścił w końcu sen:
posiadania prawa jazdy,
o czym marzy prawie każdy.
Zdałam za drugim razem, dzięki Jacku :)
Pozdrawiam . Jutka

Justyna Borek , polecam


IP: 88.156.61.161 tel: ukryty

Zdałem za pierwszym razem! Prawko zrobiłem w 56 dni. Oczywiście nie byłoby to możliwe gdybym nie miał tak wspaniałego mentora. Zawsze służy dobrą radą i potrafi wszystko wytłumaczyć w prosty sposób. Zauważy to z czym sobie kursant nie radzi i nie odpuści mu póki nie osiągnie perfekcji(u mnie był to placyk). Nie ma napiętej relacji ,,student vs nauczyciel", zarówno w aucie jak i poza nim jest luźna atmosfera. Jackowi można całkowicie zaufać jeśli chodzi o jazdę (ma wszystkie kat. prawka, na autobus, ciągnik, czołg, samolot itp.itd.). Tak więc nie ma co się bać czy zastanawiać tylko zapisać na kurs! Polecam i jeszcze raz dziękuje Ci Jacku, mój Guru kierownicy.

Piotrek Burdyński , polecam


IP: 46.134.218.93 tel: ukryty

Najlepszy z najlepszych:)Szczerze polecam kurs u Pana Jacka.Profesjonalizm,cierpliwość,miła a nawet rodzinna atmosfera,to wszystko sprawiło,że zdałam za pierwszym razem:)Jeszcze raz bardzo,bardzo Panu dziękuję:)Pozdrawiam:)

Marta Adamkowska , polecam


IP: 178.181.187.186 tel: brak

Zdecydowanie polecam kurs prowadzony przez Pana Jacka, atmosfera jest bardzo przyjemna sprzyjająca szybkiej nauce. Pan Jacek wszystko dokładnie i dobrze tłumaczy jest dobrym nauczycielem ;) Zdałam za pierwszym razem więc gorąco polecam !

Paulina Paćkowska , polecam


IP: 88.199.129.45 tel: ukryty

Zdałem za pierwszym razem.Najlepszy instruktor w Nidzicy polecam:)

Kamil Isko , polecam


IP: 87.205.157.7 tel: ukryty

Byłem kursantem Pana Jacka, naukę wspominam bardzo dobrze. Cierpliwość, opanowanie, super wsółpraca, punktualność. Egzamin zdałem za pierwszym razem, co oznacza, że byłem dobrze przygotowany. Szkołę Pana Jacka polecę każdemu kto chce szybko zdać prawko

Konrad Krzyżewski , polecam


IP: 83.9.204.88 tel: ukryty

Bardzo dobry instruktor potrafi dużo nauczyć. Taki właśnie jest pan Jacek:)). Kurs został przeprowadzony szybko i profesjonalnie :), a co najważniejsze - egzamin zaliczony za pierwszym podejściem:D. Szczerze polecam! :)

Michał :D , polecam


IP: 83.9.229.104 tel: ukryty

wszystkim niezdecydowanym bardzo, ale to bardzo polecam zapisać się na kurs do p.Jacka. Miły, cierpliwy, doświadczony i co najważniejsze lubiący swoją robotę człowiek ;) jest to instruktor, który dużo wymaga, ale sam też daje dużo z siebie, wiedzę przekazuje w zrozumiały dla wszystkich sposób. Atmosfera jest miła i zawsze znajdzie się czas żeby sobie "pojajować" :D w skrócie: właściwy człowiek na właściwym miejscu :) nie żałuję, że wybrałam właśnie tę szkołę. Zdałam za pierwszym, z kursu jestem bardzo zadowolona. Panie Jacku jest pan najlepszym instruktorem na świecie :))

Beata Moszczyńska , polecam


IP: nieznany tel: ukryty

Szkoła Jazdy Jacek Waśniewski,to najlepsza szkoła jaką można sobie wymarzyć,Jacek to doświadczony i kompetentny instruktor oraz kierowca,niespotykanie spokojny i cierpliwy,nauczy jeździć każdego (nawet mnie).Wszystkim niezdecydowanym polecam właśnie tę Szkołę.Zdałem za drugim razem,Jacku wielkie dzięki,że mogłem uczyć się u Ciebie.

Darek Ecka , polecam


IP: 83.9.74.154 tel: brak

Gorąco polecam szkołę Pana Jacka,zdałam za pierwszym razem.Bardzo dziękuję za cierpliwość i przekazaną wiedzę dzięki której osiągnęłam tak duży sukces!Pozdrawiam:)

~Magdalena:) , polecam


IP: 88.199.129.6 tel: ukryty

Bardzo miła atmosfera i wszystko fajne :) Polecam

Monika , polecam


IP: 213.216.77.143 tel: ukryty

Marta vs. Egzaminator 1:0! I to za pierwszym razem! :D Bardzo polecam szkolenie u pana Jacka, przede wszystkim miła atmosfera i solidna nauka. Jeżeli ma się czas i ochotę na jazdy, kurs minie wam błyskawicznie. Nie obejrzycie się a będziecie wychodzić z samochodu egzaminacyjnego z pozytywnym wynikiem. :) Serdecznie polecam. Ps. Jak już zaczniecie jazdy to uważajcie na dziury bo nie dawno amortyzatory były wymieniane :P Heh. Pozdrawiam :)

Marta Szczepkowska , polecam


IP: 109.243.101.96 tel. 695305757

Szczerze powiedzawszy lepiej wybrać nie mogłam :)Udało się za pierwszym razem! Mega wielkie podziękowania dla Pana Jacka za świetną technikę, niesamowitą cierpliwość, nieoceniony spokój, wytrwałość i wyrozumiałość pod każdym względem! Nie dość że nauczył to potrafił zmotywować. Był bardzo miły i konkretny, bez owijania w bawełnę mówi co jest dobrze a co źle i widać, że bardzo się do swojej pracy przykłada. Nie zamieniłabym tej szkoły na żadną inną ! Gorąco polecam !!! Pozdrawiam :))

Aleksandra Przygodzka , polecam


IP: 88.156.61.21 tel. 725663818

Egzamin zdałem za pierwszym razem. Instruktor to doświadczony kierowca, który nauczy Was wszystkiego co jest potrzebne na egzaminie , a prywatnie to mój tata :)) Dziękuję za wszystko.

Bartek Waśniewski , polecam


IP: 217.212.230.27 tel: ukryty

Polecam nauke jazdy u Pana Jacka jest to człowiek z ogromnym poczuciem humoru co pozwola uczyć się na pełnym luzie i praktycznie bez stresu ale co najwazniejsze jest to instruktor bardzo wymagajacy i dokładny co skutkuje idealnym przygotowaniem do egzaminu i najważniejsze zdaniem go z wynikiem pozytywnym szybko i bez żadnych nerwów .

Przemek Kieliszek , polecam


IP: 83.9.50.126 tel: ukryty

Lepszego instruktora nie znajdziecie w całej Nidzicy!!! Współpraca z Panem Jackiem to czysta przyjemność.Zajęcia prowadzone były w sposób profesjonalny i rzetelny, a co najważniejsze w miłej i lużnej atmosferze.Gorąco polecam ,pozdrawiam i życze wszystkim powodzenia!

Piotr Dąbkowski , polecam


IP: 88.199.129.15 tel: brak

Najlepszy instruktor w Nidzicy. Szczerze polecam !

Kaczmarczyk Jakub , polecam


IP: 188.33.169.29 tel: ukryty

Polecam wszystkim szkole pana Jacka . Jestem bardzo zadowolony z kursu ....zdałem egzamin z czego jestem bardzo zadowolony:) atmosfera która wprowadza p.Jacek jest naprawdę świetną i indywidualne podejście do każdego z kursantów.Pozdrawiam i życzę powodzenia wszystkim zdającym!!

Przemek Gólnik , polecam


IP: 188.33.169.29 tel: ukryty

Kurs był zrealizowany bardzo szybko ale dokładnie .. p.Jacek jest świetnym nauczycielem.Atmosfera wspaniała .dzieki panu uwierzyłam w siebie i zdałam egzamin i to za 1-wszym razem!!DZIEKUJE Panu za wszystko a przede wszystkim za cierpliwosc POLECAM KURS U PANA JACKA BO NAPRAWDE WARTO!!!POZDRAWIAM:)))

~A.Gólnik-Kujawska , polecam


IP: 83.25.132.75 tel: ukryty

Z góry polecam pana Jacka , jest to świetnie wyszkolony instruktor, dzięki któremu zdałam egzamin. Bardzo dokładnie tłumaczy, wskazuje bęłędy i to wszytsko w bardzo miłej atmosferze. Nauka jazdy z Panem Jackiem to czysta przyjemność. Bardzo polecam tę szkołę jazdy :-)

~L.J , polecam


IP: 178.180.4.171 tel: ukryty

Jestem bardzo zadowolona ze szkolenia u Pana Jacka.Jest on miłym i cierpliwym człowiekiem.Zdałam z czego jestem bardzo zadowolona.Bardzo dziękuję i pozdrawiam!!! GORĄCO POLECAM

Katarzyna Przychocka , polecam


IP: 188.33.129.205 tel: ukryty

Bardzo polecam szkołę Pana Jacka!!!Jest to świetny,uprzejmy ale przede wszystkim kompetentny instruktor.Mimo luźnej atmosfery jaką wprowadza Pan Jacek,potrafi być także wymagający-co jest bardzo korzystne.Dziękuje Panie Jacku za rewelacyjne przygotowanie mnie do egzaminu,który zdałem za pierwszym razem.Naprawdę serdecznie wszystkim polecam!

Maciej Rostkowski , polecam


IP: 83.0.138.102 tel: ukryty

GORĄCO POLECAM szkołę P.Jacka. ZDAŁAM i jestem bardzo szczęśliwa! Pan Jacek potrafi nauczyć teorii i praktyki 18-latkę jak i 50- siątkę. Jazda to była sama przyjemność. Wszystkim będę polecać szkołę P.Jacka. Pozdrawiam!!!

Barbara Semeniuk , polecam


IP: 65.52.110.86 tel: ukryty

Serdecznie polecam wszystkim szkołę pana Jacka. Wcześniej nie wyobrażałam sobie siebie za kierownicą, a dziś dzięki panu Jackowi udało mi się zdać za pierwszym razem :) Indywidualne podejście do kursanta, profesjonalizm, miła atmosfera - na pewno będę mile wspominała cały kurs. Dziękuję za wszystko :)

Aleksandra Gawryś , polecam


IP: 178.235.92.125 tel: ukryty

Zdałam! jestem bardzo szczęśliwa. Myślę, że byłoby to niemożliwe z innym instruktorem. Nie będę się rozpisywała za wiele, bo praktycznie wszysto ważne zostało już napisane. Dodam jedynie, że p. Jacek Waśniewski jest po prostu DOBRYM CZŁOWIEKIEM, a co za tym idzie praca z Takim Człowiekiem może tylko zaowocować zdanym egzaminem. Kurs ten będę wspominać z łezką w oku i z uśmiechem na twarzy, myślę, że Ci co już byli rozumieja mnie, a Ci co się zapiszą zrozumieją. To był niezwykły kurs!!! serdecznie polecam i pozdrawiam!!!

Anna Kwiecień , polecam


IP: 62.233.191.250 tel: ukryty

Z góry polecam pana Jacka , jest to świetnie wyszkolony instruktor, dzięki któremu udało mi się zdać egzamin. Dokładnie tłumaczy , wskazuje błędy przy czym zachowuje spokój. Super atmosfera, można się bardzo dużo nauczyć i wiele przy tym pośmiać. Właśnie czekam na odbiór prawka :)

Krzysztof Krajewski , polecam


IP: 88.199.129.242 tel: ukryty

Serdecznie polecam szkołę Pana Jacka. To wspaniały instruktor, człowiek rzetelny, cierpliwy, potrafi podnieść na duchu, ma świetne poczucie humoru i indywidualne podejście do każdego kursanta. Chciałem podziękować P. Jackowi za cierpliwość i wyrozumiałość. Cieszę się, że to właśnie on przygotowywał mnie do egzaminu. Życzę wszystkim przyszłym kursantom takiego profesjonalnego instruktora, jakim jest p. Jacek. Jeszcze raz bardzo, bardzo dziękuję. POLECAM!!! Pozdrawiam.

Emilia Jasztal-Szczepkowska , polecam


IP: 77.253.100.64 tel: ukryty

Najwspanialszy instruktor na świecie! Wybór szkoły Pana Jacka to chyba mój najlepszy wybór!:) Jazdy to była sama przyjemność. Aż mi smutno, że nasze wspólne wyjazdy się skończyły, będę tęsknić za tą atmosferą :( hehe Ogromnie dziękuję za wsparcie, mimo że ja w siebie w nie wierzyłam to Pan ciągle pomagał mi w tym żebym nie wątpiła :) Poleeecaaaam! I pozdrawiam :)

Kasia Oczkowicz , polecam


IP: 188.146.50.222 tel. 600012913

Polecam wszystkim szkołę Pana Jacka! Nauka przebiega sprawnie w przyjacielskiej, wręcz rodzinnej atmosferze. Dzięki zdobytej wiedzy zdałam za drugim razem. Panie Jacku wielkie dzięki! Nigdy nie zapomnę Pana życzliwości, wspaniałych rad i wielkiego serca!

Asia Brzezicka , polecam


IP: 83.9.87.188 tel. 512706125

Bardzo gorąco polecam szkołę P.Jacka,zdałam za 1 razem ,z czego jestem bardzo zadowolona i wdzięczna instruktorowi który nauczył mnie dużo.Podziwiam P.Jacka za opanowanie,wytrwałość i że doskonale przekazuje swoją wiedzę swoim kursantom.POLECAM SZKOŁĘ P.JACKA.Dziękuję za wiarę i wsparcie .Pozdrawiam Magda.

Magdalena Kuligowska , polecam


IP: 88.199.129.17 tel: ukryty

Kurs u Pana Jacka będę bardzo miło wspominać. Ta wspaniała atmosfera, indywidualne podejście i zrozumienie na prawdę pomaga:) Wszystko było tłumaczone w prosty i jasny sposób, nie zabrakło również dobrego humoru. Dzięki Panu Jackowi można uwierzyć we własne możliwości.Polecam!

Natalia Sitarz , polecam


IP: 88.199.129.171 tel: ukryty

Pełen profesjonalizm pod każdym względem, podejście do kursantów jak i samo szkolenie.Pan Jacek potrafi nauczyć każdego, jest spokojny i opanowany co dla mnie miało ogromne znaczenie i dzięki temu udało mi się zdać egzamin.Po prostu świetne podejście do kursanta.Pan Jacek zawsze pomagał i podnosił na duchu gdy coś nie wychodziło i to dzięki Niemu uwierzyłam w siebie.Cały kurs to czas naprawdę mile spędzony.

Aleksandra Grochowska , polecam


IP: 83.9.209.209 tel: ukryty

O kursie w szkole Pana Jacka jak i o nim samym mogę wypowiadać się w samych superlatywach. Wszystkie zagadnienia tłumaczone są przez Pana Jacka w sposób prosty i rozumiały dla każdego. Na zajęciach oprócz przekazywanej wiedzy Pan Jacek funduje każdemu kursantowi genialną atmosferę, za którą będę jeszcze długo tęsknić. Wiedza przekazana przez Pana Jacka zaowocowała zdanym egzaminem na prawo jazdy za 2 razem( 1 to moja głupota:D). Podsumowując mogę tę szkołę nauki jazdy polecić każdemu mojemu znajomemu!!

Maciej Murawski , polecam


IP: 82.145.208.23 tel: ukryty

Takiego instruktora nieznajdziecie w calym tym powiecie. wojewódzstwie. swiecie!!! Wiec nie debatujcie i sie zapisujcie!! zdalem za 1 razem Polecam. Pozdro ;)

Grzegorz Mydło , polecam

Więcej opinii

Opinie z roku 2014-16
Opinie z roku 2013
Opinie z roku 2012
Opinie z roku 2010
Dodawanie opinii