Opinie

Poniżej prezentujemy opinie zamieszczone przez absolwentów naszego ośrodka. Mamy nadzieję, że poniższa lektura zachęci Państwa do podjęcia decyzji o szkoleniu w naszym ośrodku.

Dodawanie opinii
Więcej opinii

Rok 2012



IP: 83.25.254.19 tel: ukryty

Jazda z Panem Jackiem to czysta przyjemność. Można się pośmiać, pogadać, ale przede wszystkim wiele nauczyć. Pan Jacek to osoba uczciwa, cieprliwa i punktualna. Gorąco polecam !

Kinga Kołodziejska , polecam


IP: 83.23.131.42 tel: ukryty

Kurs u Pana Jacka to gwarancja solidnego przygotowania do egzaminu. Instruktor bardzo sympatyczny, cierpliwy, uczciwy i punktualny. Nauka przebiega we wspaniałej atmosferze. Polecam wszystkim! :)

Agata Nowak , polecam


IP: 31.63.112.36 tel: ukryty

Super instruktor, bardzo przyjemny i cierpliwy. Jak bym mial isc na prawko jeszcze raz napewno wybrał bym ponownie Pana Jacka:) PS: Zdałem za pierwszym razem :p

Jurek Sosnowski , polecam


IP: 46.112.108.49 tel: ukryty

Witam... ... i z całego serca polecam! Pan Jacek jest niesamowicie przygotowany do szkolenia przyszłych kierowców, bardzo dba o dobry kontakt i atmosferę w "grandziaku". Jestem szczęśliwa i zadowolona, że wybrałam tą szkołę. Zdałam za pierwszym razem. Dziękuję Panie Jacku! Szczerze? Już mam ochotę na jazdę do Olsztyna... ;) Szerokości :) i jak najwięcej takich kursantów ;P Pozdrawiam

Kesja ŹŹródłowska , polecam


IP: 46.112.3.102 tel: ukryty

Po zakończonym kursie pragnę podziękować za przekazaną wiedzę szczególnie za serdeczność i bardzo miłą atmosferę w jakiej zajęcia się odbywały. Kurs jest prowadzony bardzo fachowo przez doskonałego specjalistę wysokiej klasy-olbrzymia wiedza/doświadczenie połączone z właściwym (dobrym) podejściem do kursanta sprawiają iż szkolenie się pod jego okiem to czysta przyjemność i zysk na przyszłość. Teoria która została przekazana w sposób bardzo zrozumiały a część praktyczna odbywała się w spokoju i dużej dozie wyrozumiałości .Czas spędzony tutaj to nie tylko nauka, to również cudownie spędzony czas. Dziękuje.

Hanna Wiśśniewska , polecam


IP: 5.184.99.52 tel: ukryty

Nie tylko jest przyjemnie ale co najwarzniejsze solidna praktyczna nauka....Taki nauczyciel jak Pan Jacek nauczy każdego jak być świetnym kierowcš:)

Ewelina Krawczyk , polecam


IP: 83.28.223.92 tel: ukryty

Kurs u pana Jacka to czysta przyjemność :) Polecam wszystkim !

Zuzia Kacprzyńska , polecam


IP: 88.199.129.98 tel: ukryty

Egzamin zdany za pierwszym razem, dzięki doskonale przeprowadzonemu kursowi, który przebiegał w baaardzo miłej atmosferze. Oprócz prawka (które odbieram za tydzień), pozostanie mnóstwo fajnych wspomnień ;). Polecam ;))

Maja Nasiadka , polecam


IP: 31.63.80.96 tel: ukryty

Polecam Szkołe Waśniewskiego bardzo dokładnie uczy i ma cierpliwość do wszystkich i zdałem egzamin za 1 podejsciem ''

Kamil Gapa , polecam


IP: 83.9.212.57 tel: ukryty

Jestem zadowolony POLECAM!!! naprawdę warto

Adam Szczepkowski , polecam


IP: 31.63.80.96 tel: ukryty

Hmm jestem bardzo zadowolona z Kursu U pana Jacka uwazam ze jest super instruktorem mily spieszny sympatyczny. Do egzaminu bylam przygotowana Super i zdalam za 2 razem z czego bardzo sie ciesze . Naprawde polecam własnie tę szkole Napewno bedziecie zadowoleni;)

Martyna Kremska , polecam


IP: 88.199.129.16 tel: ukryty

Pan Jacek to najlepszy instruktor jaki może być. Cierpliwy, przesympatyczny i do tego jajcarz xD Indywidualnie podchodzi do każdego kursanta, profesjonalnie wykonuje swoją pracą! Taki kurs to czytsa przyjemność. Naprawdę gorąco polecam!

Wiola Wojda , polecam


IP: 46.113.125.61 tel. 603653799

Egzamin zdałam za pierwszym podejściem a to wszystko dzięki Panu Jackowi:) Jestem bardzo zadowolona z odbytego kursy, pełen profesjonalizm i do tego jak zawsze uśmiechnięty Pan Jacek motywujący do nauki jazdy ;p. Bardzo dziękuje za odbytą naukę. Serdecznie polecam !

Karolina Morawska , polecam


IP: 83.31.136.30 tel: ukryty

Witam wszystkich przyszłych kursantów na prawo jazdy .Polecam szkołę p.Jacka Waśniewskiego .Jest to super instruktor ,cierpliwy,wyrozumiały,opanowany i uczciwy.Świetnie przygotowany do prowadzenia zajęć,pełen profesjonalizm.Każdego nauczy jeździć.Gdy zdawałam egzamin na prawko nie było miejsca w którym bym wcześniej nie objeździła z p.Jackiem,każdy zakątek Olsztyna znany co potwierdziło sie na egzaminie.Zdałam za drugim razem,a to dla mnie sukces(zaznaczam że nie należę do osób spokojnych)Dopiero co skończyłam kurs, a juz mi brakuje tych wyjazdów do Olsztyna i słów które utkwiły mi w pamięci,"na skrzyżowaniu dwujasia...",nie ma gazu nie ma jazdy...","gdzie jest trójka..."oczywiście po raz setny powtarzane itp.Bardzo się cieszę ,że wybrałam właśnie tę szkołę i zachęcam do współpracy z p.Jackiem bo naprawdę warto.Pozdrawiam serdecznie Pana Jacka i bardzo dziękuję za skuteczne przygotowanie mnie do egzaminu .Życzę jak najwięcej kursantów,którzy będą tak miło wspominali naukę jazdę bordowym grandziakiem jak ja.
Gabrysia Urbanowska

Gabrysia Urbanowska , polecam


IP: 164.126.65.172 tel: ukryty

Wszystkim przysłym kierowcom zastanawiającym sie nad wyborem odpowiedniej szkoły do nauki jazdy z czystym sumieniem polecam szkolę Pana Jacka. Instruktor do każdego podchodzi indywidualnie jest punktualny opanowany i przede wszystkim zna się na tym co robi. Zajęcia zarówno teoretyczne jak i przktyczne odbywaja sie w miłej lużnej atmosferze i sa przygotowane w profesjonalny sposób.

Mariusz N. , polecam


IP: 83.9.229.20 tel: ukryty

Świetna szkoła , bardzo miły instruktor.Polecam.

Karol Smoczyński , polecam


IP: 83.9.229.205 tel: ukryty

nasza eLKa już druga!!! niedużo brakuje :) róbmy co w naszej mocy! (sms na nr 7148, treść: gn.l.8)

Ania P. , polecam


IP: 178.36.185.123 tel: ukryty

Jak najbardziej polecam Auto Szkołę. Pan Jacek- bardzo sympatyczny i cierpliwy instruktor, konkretny i baardzo punktualny, co jest dużym plusem. Zajęcia prowadzone ciekawie. Wszystko odbywa się w miłej atmosferze. Jeszcze raz polecam.

Maria Świecik , polecam


IP: 83.18.192.90 tel: ukryty

Słuchajcie wszyscy kursanci obecni i byli!!! trwa konkurs na najlepszą ELKę w mieście a nasza szkoła póki co zajmuje trzecie miejsce wysyłajcie sms o treści gn.l.8 koszt około 1,50 zł naprawdę niedużo a jaka radość gdy NASZ instruktor będzie na I miejscu:)

Basia Ż , polecam


IP: 88.156.60.54 tel: ukryty

Nawet gdybym chciała dodać negatywną opinię to.... się nie da! Dopiero co się skończyło a już mi brakuje tych wyjazdów. Gdybym tylko mogła to z ogromną chęcią powtórzyłabym kurs. Atmosfera podczas jazd sprawia że można poczuć się jak z wieloletnim przyjacielem :) P. Jacek każdego nauczy jeździć i to nie byle jak! Chociaż obawy były, to przed samym egzaminem powiedziałam sobie "byłam w dobrych rękach, musi się udać" no i się udało :)Żadne miejsce nie było dla mnie obce. Lepszego Instruktora nie można sobie wymarzyć! Teraz pozostaje mi tylko za wszystko serdecznie podziękować i życzyć Panu powodzenia :)

Ania Piórkowska , polecam

Data:
IP: 213.158.216.104 tel: ukryty

Co tu by dużo pisać, moim zdaniem każdy kto chce być dobrze przygotowany do egzaminu na prawko i spędzić kurs we wspaniałej atmosferze powinien zapisać się właśnie do Pana Jacka Waśniewskiego. Dziękuję Panu za cierpliwość i za to że nawet kiedy niewamy chwile zwątpienia Pan potrafi przemowić nam że będzie dobrze. Bardzo cieszę się że akurat wybrałam tą szkołę. Pozdrawiam serdecznie Pana Jacka i życzę jak najwięcej kursantów i wszystkiego co najlepsze :) .

Marta Rutkowska , polecam


IP: 178.235.92.208 tel: ukryty

Bardzo dobra szkola pelen profesionalizm

Bartek Kaszubowski , polecam


IP: 88.199.129.29 tel: ukryty

Egzamin zdałem za pierwszym razem, a to dzięki Panu Jackowi. Dzięki jego cierpliwosci, doświadczeniu i życzliwości nie zniechęcałem się ("nie przypalałem"- jak mówi to p.Jacek) byłem wręcz bardziej zmotywowany do dalszej pracy. Wszystkie moje dylematy, zostały bardzo szybko rozwiane, i przełożone na "chłopski rozum". Gdybym raz jeszcze stał przed wyborem auto-szkoły, bez cienia wątpliwosci dokonałbym tego samego wyboru. Bardzo miło wspominam wszystkie godziny spędzone w L-ce. Serdecznie zachęcam do współpracy z Panem Jackiem, bo naprawdę warto, zwłaszcza jeżeli zależy komuś na jak najszybszym uzyskaniu "prawka". Serdecznie Pozdrawiam, i dziękuję za przygotowanie mnie do egzaminu (podkreślam zdanego bezbłędnie) :)

Przemek Czajkowski , polecam


IP: brak tel: ukryty

Witam wszystkich!! Instruktor najlepszy pod słońcem:) cierpliwy, tysiąc razy potrafi wytłumaczyć tak dobrze, że zapamięta się najmniejszy szczegół. Na egzaminie w głowie układają się słowa Jacka "pamiętaj tutaj zajmij lewą stronę jezdni...,po starym mieście tylko na dwójce..., tutaj jedź z lewego pasa i zajmij prawy...itp" naprawdę nauka szybko minęła aż brakuje mi tych lekcji:) polecam każdemu szkołę Jacka bo kurde warto!!! Ja dziękuję jeszcze raz za cierpliwość, świtne poczucie humoru i super spędzony czas na lekcjach:)mam nadzieję, że spotkamy się gdzieś na skrzyżowaniu:)powodzenia w dalszej pracy i sukcesów:)

Basia Żelazna , polecam


IP: brak tel: ukryty

Po pierwsze bardzo dziękuję za dobre przygotowanie i cierpliwość co pozwoliło mi na zdanie egzaminu za pierwszym razem:)Pan Jacek jest osobą sympaytczną,lubiącą rozmawiać więc gdy się czegoś nie rozmumie śmiało pytać będzie wam to powtarzał nawet po raz setny żebyście tylko to zapamiętali .Bardzo się cieszę że pokazał mi że jada samochodem to nie "czarna magia" ;D:) Najlepsza szkoła polecam ;) I oczywiście pozdrawiam :)

Aleksandra Rutkowska , polecam


IP: brak tel. 509691395

Witam zdecydowanie polecam wszystkim AUTO SZKOŁĘ WAŚNIEWSKI.Pan Jacek odznacza się pełnym profesjonalizmem, opanowaniem oraz dużym poczuciem humoru.Zdałem za drugim razem.Wielkie dzięki Jacku.Pozdrawiam.

Andrzej Osiński , polecam


IP: 178.235.92.30 tel: ukryty

Świetna szkoła, pełen profesjonalizm.POLECAM:)

Łukasz Zakrzewski , polecam


IP: 88.199.129.18 tel: ukryty

Pierwszą zaletą jaką należy podkreślić jest opanowanie i cierpliwość pana Jacka. Nigdy bym się nie spodziewał że uda mi się zdać za pierwszym razem to akurat nie tylko moja zasługa. Pan Jacek jest dokładnie przygotowany do prowadzenia zajęć, ma świetne podejście do kursantów (nie należę do cierpliwych i spokojnych osób). Gdy zdawałem egzamin nie znalazło by się miejsce którego bym wcześniej dokładnie nie objeździł co dało mi dużą pewność siebie. Więc jeśli szukasz konkretnej osoby to ją znalazłeś, pora zapisać się na kurs i wsiąść w bordową strzałe o kryptonimie punto i zmierzyć się z egzaminatorem :)) Wielkie pozdrowienia i podziękowania dla Pana Jacka Waśniewskiego !

Oskar Kutryb , polecam


IP: 82.160.207.3 tel. 506515427

POLECAM" WYBIERANIE "SZKOŁY PANA JACKA"!!! JEST BARDZO ,BARDZO DOBRYM WYKŁADOWCĄ/NAUCZYCIELEM NAJWAŻNIEJSZE , UMIE DOBRZE I DOKŁADNIE WYTŁUMACZYĆ, DO KAŻDEGO MA INDYWIDUALNE PODEJŚCIE !!! PAN JACEK JEST WYROZUMIAŁY , CIERPLIWY , ZABAWNY ,A PRZEDE WSZYSTKIM "UCZCIWY" !!!!!!!!!!!!!!!!!! KURS JEST OK !!! UCZĘSZCZANIE NA NIEGO BYŁO SAMĄ PRZYJEMNOŚCIĄ , JAZDY TAKŻE !!!!!!! DUŻO BY OPOWIADAĆ!!!!!!!!!! """DZIĘKUJE ZA WSZYSTKO BARDZO ŚLICZNIE"""""" POZDRAWIAM """ ;D

Ewelina Tomaszewska , polecam


IP: 83.9.53.190 tel: ukryty

Kurs realizowany w bardzo ciekawej formie, na zajecia i jazde z Panem Jackiem az chcialo sie chodzic, dzieki temu solidnemu, cierpliwemu instruktorowi udalo mi sie uzyskac wynik pozytywny :)

Jakub Kuciński , polecam


IP: 178.56.201.115 tel: ukryty

Dopiero po przeniesieniu się od poprzedniego instruktora, zaledwie po kilku dodatkowych godzinach nauki u Pana Waśniewskiego mój wynik egzaminu był pozytywny. Cierpliwy, sympatyczny człowiek. Jeszcze raz dziękuje. Pozdrawiam

Ewa Niemirowicz , polecam


IP: 83.9.225.245 tel: ukryty

dziękuje panu za szybki kurs. miło się z panem jeĽdziło. dzięki panu zdałem za pierwszum dziękuje

Konrad Zalewski , polecam


IP: 46.134.255.108 tel: ukryty

Przede wszystkim bardzo dobry, miły i uczciwy instruktor. W mojej opini sposób w jaki Pan Jacek prowadzi kurs jest najlepszy i najsolidniejszy. Bardzo dobrze przygotowywuje do egzaminu. Zawsze wyciąga pomocną dłoń w wypadku wszelkich niejasności dotyczących kursów i nie tylko. Spędzonę chwile na wyjeżdżaniu godzin bezcenne. Wspaniała atmosfera panująca zarówno na lekcjach teorii jak i na lekcjach praktycznych. Serdecznie polecam i pozdrawiam :)))

Sebastian Węgierski , polecam


IP: 46.204.114.253 tel: ukryty

kurs przede wszystkim realizowany jest bardzo szybko i dokładnie, wykłady są super polecam instruktora Pana Jacka. Nauka jazdy idealna na pewno nauczy wszystkich jeżdzic .

Katarzyna Malicha , polecam


IP: 88.156.61.14 tel: ukryty

bardzo przyjemny i solidny kurs, miło spędzone chwile, a poczucie bardzo dobrego przygotowania na egzamin bezcenne. jak najbardziej polecam.

Szymon Bober , polecam


IP: 46.134.198.67 tel: ukryty

Jak na kurs to tylko do Pana Jacka! Jego cierpliwe i indywidualne podejście do każdego kursanta jest niesamowite! Wiele mnie nauczył co zaowocowało zdobyciem prawa jazdy za pierwszym podejściem! Dziękuję za wspaniały kurs! Pozdrawiam! :)

Kamila Iwanicka , polecam


IP: 88.199.129.41 tel: ukryty

Po pierwsze bardzo miły i uczciwy instruktor ;).Dobra technika nauczania , a co najważniejsze skuteczna(zdałem za 1 razem);p. POLECAM!!

Patryk Szamborski , polecam


IP: 46.205.92.224 tel: ukryty

Prawo jazdy to moje marzenie ,które dzięki Twojej szkole mogłam spełnić .Dziękuje za miłą atmosferę ,cierpliwość i dobre rady .Polecam wszystkim tą szkołę ,naprawdę warto .Zdałam za pierwszym razem !!!

Edyta Głażewska , polecam


IP: 79.162.219.185 tel: ukryty

Bardzo jestem zadowolona z prowadzonych zajęć.Kurs przeprowadzono bardzo szybko.I polecam szkołę pana Jacka wszystkim którzy wybierają się na prawko.

~mydełko , polecam


IP: 193.23.174.21 tel: ukryty

Mimo, że egzamin zdałam jakiś czas temu wciąż bardzo ciepło wspominam Pana Jacka i pewnie tak już zostanie. Jako instruktor jest niezwykle zdyscyplinowany i sumienny, a przede wszystkim godny zaufania i uczciwy. Doskonale zna swoją pracę, ma ogromne doświadcznie, którym chętni się dzieli, jak przystało na guru od ,,czterach kółek'' :) Jest również świetnym dydaktykiem: jeśli zajdzie taka potrzeba, wyjaśni po raz setny i sto pierwszy tak, żeby kursant zrozumiał, nie szczędząc przy tym żartów i miłych komentarzy. Bowiem przebywanie z Panem Jackiem to była sama pzyjemność. Jest człowiekiem bardzo towarzyskim- z każdym potrafi znaleźć nić porozumienia, tak że czasami aż szkoda było opuszczać elkę. Gdyby nie jego postawa i słowa otuchy pewnie wciąż umawiałabym się na kolejny termin egzaminu. Z czystym sumieniem polecam tę szkołe jazdy. Panie Jacku, niech Pan się trzyma, żebym miała gdzie dzieci na prawko posłać! :D

Daria Pszenna , polecam


IP: 178.36.25.176 tel: ukryty

Aż mi smutno że już się skończyło :(:(:( Baaaardzo dziękuję za naukę, za serduszko, które Pan w to wkłada i za cierpliwość do mnie:) Serdecznie polecam kurs u Pana Jacka!! Dzięki Panu Waśniewskiemu czas spędzony za kierownicą to przyjemność! DZIĘKUJĘ!

Ada Wnuk , polecam


IP: 77.254.110.74 tel: ukryty

Wszystkim polecam wybór jako instruktora Pana Jacka, jest to osoba bardzo cierpliwa i opanowana, która na pewno nauczy Cię jeździć, (ja zdałam za pierwszym razem). Kurs przeprowadzony szybko i profesjonalnie za co mogę tylko serdecznie podziękować. Pozdrawiam Panie Jacku i życzę więcej zawodowych sukcesów :)

Marta Wnuk , polecam


IP: 88.199.129.45 tel: ukryty

Co tu dużo mówić. Bardzo miły instruktor , szybki kurs. Pan Jacek umie przekazać swoją wiedzę dla kursanta jeżeli ktoś przykłada się to bardzo dużo się nauczy. Ja zdałem za 1 razem.

Daniel Angielski , polecam

Więcej opinii

Opinie z roku 2014-16
Opinie z roku 2013
Opinie z roku 2011
Opinie z roku 2010
Dodawanie opinii