Opinie

Poniżej prezentujemy opinie zamieszczone przez absolwentów naszego ośrodka. Mamy nadzieję, że poniższa lektura zachęci Państwa do podjęcia decyzji o szkoleniu w naszym ośrodku.

Dodawanie opinii
Więcej opinii

Rok 2013



IP: 83.9.223.95 tel: ukryty

Chyba nie ma co tutaj dużo mówić. Może i nie zdałam za pierwszym razem, ale to tylko i wyłącznie wina stresu, więc rada dla innych: nie można się stresować. Cały kurs przebiegł w bardzo miłej atmosferze, a do egzaminu przygotowana byłam także bardzo dobrze. Nie można też zapomnieć o tym, że Pan Waśniewski jest chyba najcierpliwszym człowiekiem na świecie w stosunku do swoich kursantów. Dziękuję Panie Jacku i zapraszam na przejażdżkę :D

~Lidka , polecam


IP: 83.9.78.210 tel: ukryty

Witam :) Baaardzo serdecznie polecam naukę jazdy u Pana Jacka. Kursy przebiegały w cudownie milej atmosferze, dużo śmiechu ale też nauki. Pan Jacek jest osobą pozytywną pod każdym względem i pomimo tylu moich pomyłek jako kursantki nigdy nie tracił cierpliwości tylko podchodził do tego spokojnie. Egzamin zdany za drugim podejściem co świadczy o tym, że gdyby nie instrukcje Pana Jacka, nigdy czegoś takiego bym nie osiągnęła. Jeszcze raz serdecznie polecam, pozdrowienia :)

Katarzyna Śliwińska , polecam


IP: 88.199.129.9 tel: ukryty

Witam serdecznie:) Szkołę Pana Jacka wybrałam przypadkowo, ale z czystym sumieniem mogę stwierdzić że ten wybór był strzałem w dziesiątkę! Kurs odbywał się w przemiłej atmosferze i będę wspominać go bardzooo długo!:) Wiedza i umiejętności, które przekazał mi Pan Jacek spowodowały że "zawitałam w świecie KIEROWCÓW" już za drugim razem podejścia do egzaminu! Jedynie żałuje najbardziej tego że tak szybko minęło to wszystko oraz że nie będę miała okazji już jeździć i przebywać przy tak sympatycznej osobie jaką jest Pan Jacek:)Dziękuję:) Polecam! Polecam! Polecam! i jeszcze raz Polecam!!! :)

Magdalena Gutowska , polecam


IP: 83.9.80.43 tel: ukryty

Witam, jestem zadowolona ze szkolenia Pana Jacka. Dziękuję bardzo za cierpliwość, za otrzymane wskazówki i bezstresową jazdę ;) Polecam wszystkim przyszłym kierowcom wybór tego instruktora. Serdecznie pozdrawiam ;)

Ania Szypulska , polecam


IP: 37.8.251.215 tel: ukryty

Wybór instruktora był dla mnie ważną jak i trudną decyzją. Po zdanym egzaminie (za pierwszym razem) mogę śmiało polecić szkołę Pana Jacka. Kurs przebiegał w niezwykle pozytywnej atmosferze, a już po dniu od egzaminu żałuję, że ten kurs tak szybko się skończył :). Instruktor bardzo łatwo "rozgryzł" wszystkie moje niedociągnięcia, po czym potrafił doskonale mi je wytłumaczyć. Jak najbardziej zachęcam Wszystkich do wyboru tej szkoły ;) Panie Jacku, Dziękuję :)

Łukasz Burniewicz , polecam


IP: 88.156.61.200 tel: ukryty

Podjęcie się szkolenia osoby w wieku ponademerytalnym tj. 60+ było nie lada wyzwaniem dla instruktora Niektórzy w tym wieku kończą "przygodę " z samochodem a ja rozpoczęłam naukę jazdy samochodem, bowiem zmusiła mnie do tego sytuacja rodzinna. Byłam doskonale przygotowana przez Jacka i zdałam egzamin teoretyczny w/g nowych zasad za pierwszym podejściem a praktyczny za trzecim. Egzamin państwowy zdałam dzięki swojej determinacji oraz szerokiej wiedzy i umiejętnościom instruktora, który dostosował szkolenie do moich indywidualnych potrzeb.Śmiem twierdzić, że Jacek KAŻDEGO nauczy jeżdzić samochodem i solidnie przygotuje do egzaminu. Wielkie dzięki Jacku za naukę i bezcenne rady, bo dziś jeżdżę już swoją 'meganką". Gorąco polecam Szkołę Nauki Jazdy prowadzoną przez Jacka.Posiada on bardzo szeroką wiedzę i przekazuje ją w przystępny sposób w trakcie szkolenia teoretycznego, powtarzając i utrwalając w trakcie jazd. Jego wskazówki dotyczące bezpiecznego poruszania się po drogach, rondach i skrzyżowaniach są bezcenne. Dodam jeszcze,że jest przy tym dowcipny i potrafi rozładować napięcie jakie towarzyszy kursantowi za kierownicą.

Halina Karasek , polecam


IP: 83.9.51.236 tel: ukryty

Pan Waśniewski to cieprliwa i miła osoba, ma ogromne doświadczenie, którym potrafi skutecznie podzielić się z innymi. Zdałam egzamin za drugim podejściem co jest dużym sukcesem dla osoby która nidgy nie miała okazji prowadzić samochodu. To był dobry wybór. Polecam ;)

Ania Dąbkowska , polecam


IP: 88.199.128.12 tel: ukryty

Szkoła Pana Jacka jest jak najbardziej godna polecenia.Instruktor wykazuje się dużą cierpliwością i wyrozumiałością. Każdy kursant może liczyć na indywidualne podejście, które jest dopasowane zarówno do wieku, jak i posiadanych umiejętności (czego jestem żywym przykładem). Dodatkowo należy wspomnieć, że cały czas monitoruje testy jakie obowiązują w WORD-zie i na bieżąco zaopatrza w nie swoich podopiecznych. Dowodem tego jest duża zdawalność Jego kursantów. Ze swojej strony mogę podziękować Panu Jackowi za solidne przygotowanie (zdałam za pierwszym razem). Jeszcze niezdecydowanym polecam tę szkołę, a Panu Jackowi życzę dalszej owocnej pracy.

~RENATA K. , polecam


IP: 88.156.60.244 tel: ukryty

Witam ! Cały kurs odbył się w bardzo miłej i dobrej atmosferze. Byłem przygotowany odpowiednio do egzaminu. Bardzo miło wspominam spędzony czas na jazdach jak i nauce, którą Pan Jacek mi przekazał. Bardzo dziękuję za cierpliwość i wyrozumiałość. Polecam serdecznie tą szkołę nauki jazdy.

Adam Maciejewski , polecam


IP: 188.33.212.169 tel: ukryty

Wszystkim osobom które chcą zbobyć prawo jazdy serdecznie polecam szkołę pana Jacka :) to dzięki niemu zdałam egzamin za pierwszym podejściem, a wszystkie rady i wskazówki okazały się bezcenne. Pane Jacek to niezmiernie cierpliwa, serdeczna i uczciwa osoba. Na pewno będę przez długi czas miło wspominała godziny spędzone na nauce :) Serdecznie pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję! :)

Monika Olszewska , polecam


IP: 88.199.129.98 tel: ukryty

.swietny instruktor, polecam wszystkim! Jazdy przebiegaly w milej atmosferze . Naprawde serdeczne polecam pana Jacka w nni nie znajdziecie lepszej nauki jazdy. !

~Natalia B , polecam


IP: 78.131.163.229 tel: ukryty

BARDZO chciałabym podziękować i zarazem polecić Pana Jacka Waśniewskiego! Ma niesamowite,motywujące podejście do kursanta,w niejednej sytuacji zwątpienia,zapewniał ze będzie dobrze,i ze kiedyś w końcu zdam prawko :) W czasie jazd,atmosfera była wspaniała,podejrzewam ,ze nie każdy idzie na jazdy z uśmiechem i świadomością ,że będzie to spędzona miło godzina,bywało śmiesznie,chwilami poważnie,ale wszystko po to,aby kursant skupił się na ważnych aspektach jazdy. Nie znam lepszego instruktora,i z całego serca dziękuję Jackowi,bo tak naprawdę to dzięki jego zawziętości i motywowaniu mnie ,zdałam egzamin. .:) Żałuje,ze skończyła się moja przygoda z jazdami,a z Jackiem na pewno będę utrzymywać kontakt,bo jest to osoba której nie da się zapomnieć :) DZIĘKUJĘ JESZCZE RAZ! :)

Martyna Kornieluk , polecam


IP: 83.9.46.46 tel: ukryty

Co tu duzo mowic P.Jacek jest supre instruktorem zreszta widac po opiniach a jak ktos chce sam sie przekonac czy opinie sa prawda niech zapisze sie na kurs. Ja jestem bardzo zadowolona. POLECAM.

Ewa Klimkowska , polecam


IP: 83.24.9.64 tel: ukryty

Jestem najlepszym dowodem na to, że Pan Jacek to świetny instruktor. W życiu nie pomyślałabym, że uda mi się zdać za pierwszym podejściem :) Jak najbardziej polecam!

Kaja Majewska , polecam


IP: 178.36.24.28 tel: ukryty

Polecam Szkołe Waśniewskiego bardzo dobrze uczy i ma dużą cierpliwość i Polecam go wszyskim

Rafał Stelmaszczyk , polecam


IP: 88.199.129.48 tel: ukryty

Witam! :) Kurs przebiegł bardzo szybko i pozytywnie :) Pan Jacek to cierpliwa, punktualna i zawsze uśmiechnięta osoba, która nauczy każdego jeździć dlatego udało mi się uzyskać pozytywną ocenę z egzaminu! Polecam każdemu. Pozdrawiam :)

Sebastian Kownacki , polecam


IP: 79.185.103.161 tel: ukryty

Pan Jacek jest nauczycielem cierpliwym, wyrozumiałym (w granicach zdrowego rozsądku :) ), potrafi rozbudzić wiarę we własne umiejętności, chętnie dzieli się wiedzą i doświadczeniem. Rysuje, tłumaczy, każe myśleć, co ostatecznie nie okazuje się bardzo bolesne. Polecam!!!)

Grzegorz Sieradzki , polecam


IP: 178.235.92.189 tel: brak

Chciałabym podziękować serdecznie Panu Jackowi, za trud i poświecenie, które włożył w moje przygotowanie ;) również za cierpliwość i bezstresowe nauczanie ;) Pana słowa: "nie ma gazu, nie ma jazdy" chyba już zapamiętam do końca życia :D Serdecznie dziękuje za miło spędzony czas i wiedze, którą mi Pan przkazał :) Wszystkim gorąco polecam szkołę Pana Jacka! ;) Pozdrawiam i życzę owocnej pracy! :))

Dominika Prelewicz , polecam


IP: 78.131.163.229 tel: brak

Jestem już po egzaminie, zdane za pierwszym razem, 0 błędów i pochwała egzaminatora na koniec :) Wielkie podziękowania dla najlepszego instruktora Pana Jacka Waśniewskiego za czas, wyrozumiałośći oraz perfekcyjne przygotowanie do egzaminu. Pan Jacek ma niesamowite,motywujące podejście do kursanta,w niejednej sytuacji zwątpienia,zapewniał ze bedzie dobrze,i ze na pewno zdam za pierwszym razem. Dzięki licznym wskazówkom i poradom pana Jacka wiedziałem czego się spodziewać na egzaminie i jak się zachować w każdej sytuacji. Na początku nie wierzyłam ale teraz mogę przyznać mu rację że po kursie z nim egzamin państwowy to tylko formalność:) Polecam bardzo Pana Jacka wszystkim wybierającym sie na kurs prawa jazdy, jest instruktorem wyjątkowo cierpliwym i bardzo wymagającym. Jeszcze raz bardzo dziękuje.

Mariusz Malinowski , polecam


IP: 83.9.218.229 tel: ukryty

Pan Jacek jest świetnym i cierpliwym nauczycielem, przygotował mnie do egzaminu perfekcyjnie. Gdybym miała drugi raz iść na kurs prawa jazdy(a mam nadzieje ze to nie będzie konieczne;)) to oczywiście nie wybrałabym nikogo innego. Jestem bardzo zadowolona z odbytego kursu i naprawdę polecam;)

Natalia Głogowska , polecam


IP: 83.9.91.70 tel: ukryty

Z ręką na sercu mogę polecić tą szkołę do nauki jazdy każdej osobie , w moim wypadku i wielu innych jestem bardzo zadowolony , zdałem za pierwszym razem bez żadnych problemów . Pan Jacek jest bardzo kontaktową i pogodną osobą ,zrozumiale tłumaczy teorię na wykładach która bardzo się przydaje przy późniejszych jazdach, jeszcze raz napiszę jeśli ktoś ma wątpliwości do jakiej szkoły się udać ,to z czystym sumieniem POLECAM !!

Jakub Szczepkowski , polecam


IP: 31.63.108.134 tel: ukryty

Witam :) Jestem bardzo szczęśliwa i zadowolona, że wybrałam tą szkołę. Zdałam za pierwszym razem. Pan Jacek jest bardzo miłym, uczciwym, punktualnym a przede wszystkim cierpliwym i zawsze uśmiechniętym instruktorem :) Dziękuję bardzo za kurs :) Pozdrawiam :D

Daria Karla , polecam


IP: 88.199.129.18 tel: ukryty

"Witam serdecznie " Chciałam bardzo podziękować Jackowi za całą naukę, cierpliwość oraz za cenne wskazówki, które przekazał mi przez cały kurs, a w szczególności za wskazówki, które przekazałeś mi przed samym egzaminem pozwoliły mi one uwierzyć bardziej w siebie i to spowodowało że zdałam za pierwszym razem.Bardzo jestem zadowolona, że akurat wybrałam tego instruktora.Jacek ma duże doświadczenie w swojej pracy,Olsztyn dla niego to mały pikuś,zna go od A. do Z.Dużo by mówić o jego zaletach więc Jacku DUŻY SZACUN DLA CIEBIE.Polecam wszystkim tego instruktora nie ma co się zastanawiać do kogo iść na kurs bo tylko Jacek może cię nauczyć prawdziwej jazdy.Pozdrawiam i dziękuję!!!

Monika Gruszka , polecam


IP: 83.9.85.235 tel: ukryty

Pan Jacek jest bardzo sumiennym, cierpliwym, uczciwym i dobrym nauczycielem. Do egzaminu bylem przygotowany perfekcyjnie. Milo wspominam odbyta naukę i oczywiście polecam. Dziękuje za wiedzę i miło spędzony czas.

Piotr Świecik , polecam

Więcej opinii

Opinie z roku 2014-16
Opinie z roku 2012
Opinie z roku 2011
Opinie z roku 2010
Dodawanie opinii